Beveilig jouw diensten en verhoog uw continuïteit

Beveilig jouw diensten en verhoog uw continuïteit

Altijd alert

In een tijd waar datalekken bijna wekelijks in het nieuws zijn en websites meer gegevens verwerken, is het van belang om alert te zijn. Door risico’s vooraf in kaart te brengen en hier zowel technisch als bedrijfsmatig op in te spelen, minimaliseer je de kans dat een incident gaat escaleren.

De eerste stap is het opstellen van een incident-response plan. Dit plan geeft jou handvatten en structuur op het moment dat een escalatie zich voor doet. Door systematisch te werk te gaan signaleren, analyseren en verhelpen wij incidenten als een geoliede machine.

Proactief op zoek naar risico’s

Het signaleren van bekende kwetsbaarheden is essentieel maar helaas geen garantie dat uw applicatie veilig is. Op verzoek van de klant is het mogelijk om een penetratietest uit te voeren. Tijdens zo’n test worden er verschillende manieren gezocht om misbruik te maken van de gebruikte systemen. Het doel hiervan is het vroegtijdig signaleren van risico’s zodat deze verholpen kunnen worden voordat criminelen hier misbruik van kunnen gaan maken.

Beveilig jouw diensten en verhoog uw continuïteit
Beveilig jouw diensten en verhoog uw continuïteit

Data gestuurde patroonherkenning

Door gebruik te maken van slimme systemen die uitgerust zijn met patroonherkenning, is het mogelijk om 24/7 paraat te staan bij eventuele incidenten.

Dit systeem wordt ook ingezet voor kleinere bedrijven die maandelijks een beveiligingscontrole willen laten uitvoeren. Deze controles zorgen ervoor dat problemen niet langer dan nodig in de systemen blijven zitten zodat de kans op misbruik geminimaliseerd wordt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?