Recente projecten

Bewezen technieken werken samen om jouw gebruikers de beste ervaring te geven.

Er zijn een hoop verschillende manieren om jouw website of applicatie te realiseren. Door gebruik te maken van technologie├źn die zich al veelvuldig bewezen hebben, ondersteun ik je graag om ook jouw idee werkelijkheid te maken.

LivewireAlpine.js
Recente projecten

Academica

Academica was opzoek naar een volledig geautomatiseerde marketing-machine gebaseerd op Hubspot.

Hubspot werd al gebruikt voor o.a. email-marketing, maar leads via de website kwamen hier nog niet direct in door.

De nieuwe website draait volledig op Hubspot en is voorzien van moderne technieken zoals Alpine.JS om de pagina’s en het inschrijfproces interactief te maken. Omdat de site op Hubspot draait is er nu een naadloze integratie tussen de leads vanuit de website en de marketing-automatiseringen.

Recente projecten
Alpine.js
Recente projecten
LivewireAlpine.js

Quiztool

Quiztool is een interactieve manier om jouw aanbod aan te laten sluiten bij jouw klanten. De bezoeker wordt aan de hand van de behaalde quiz-score naar een vooraf ingestelde landingspagina gestuurd. Op deze manier vindt er dus segmentatie plaats voordat ze op jouw landingspagina komen. Jij kan vervolgens een gericht aanbod doen die aansluit bij dit specifieke segment van jouw klanten.

Voor dit project heb ik een SAAS-product ontwikkeld voor de klant waarmee gebruikers zelf een quiz kunnen aanmaken en deze eenvoudig kunnen plaatsen op een eigen site.

Voor dit systeem is er gebruik gemaakt van Laravel voor de backend en voor Vue.JS voor de embed-module.

Bonsaihobby

Deze webshop draait op Shopify. Mijn bijdrage aan dit project lagen op het gebied van laadsnelheid, zoekmachineoptimalisatie en het implementeren van een filtersysteem.

Shopify thema’s zijn vaak veelzijdig opgebouwd. Dit maakt het erg makkelijk om hetzelfde ontwerp voor verschillende websites in te zetten, maar het heeft ook een nadeel. Sommige sites zullen niet alle functies benutten.

Om ervoor te zorgen dat de ongebruikte functies niet voor een vertraging van de site gaan zorgen, zijn deze volledig uitgeschakeld om zo de prestaties van de site te verbeteren.

Recente projecten
Recente projecten
Alpine.js

Bamboo stories

Deze webshop op basis van WordPress is opgebouwd met duurzaamheid als uitgangspunt. Op deze manier komt de visie van het bedrijf ook direct terug in het ontwerp.

Uiteraard draait deze website volledig op groene energie. Daarnaast zijn er op verschillende gebieden optimalisaties doorgevoerd die ervoor zorgen dat de website geen overbodig rekenwerk hoeft uit te voeren. Dit verminderde rekenwerk zorgt niet alleen voor een snelle laadtijd, maar ook voor een lager energieverbruik.

Een mooie basis om duurzame producten van bamboe op aan te bieden.

Bewustwordingscampagne Privacy

Het is makkelijker dan ooit om zelf een website op te zetten. Deze mogelijkheden zijn ontzettend waardevol maar hebben helaas ook als gevolg dat er erg veel websites bestaan die niet aan de basisnormen voldoen.

Om ervoor te zorgen dat het internet voor iedereen toegankelijk en veilig is, zoeken mijn systemen dagelijks het internet af naar websites die een bedreiging vormen voor de bezoekers. Door de eigenaren op de hoogte te stellen en indien nodig te ondersteunen met het vinden van een oplossing, draag ook ik mijn aandeel bij aan een veiliger internet.

Recente projecten
Recente projecten

WordPress plugins

Doordachte oplossingen voor praktische problemen. Met die mentaliteit ontwikkel ik uitbreidingen voor WordPress. Er zijn eindeloze mogelijkheden beschikbaar, echter is de kwaliteit en mate van optimalisatie erg wisselend. Door de applicaties eenvoudig en voor enkele specifieke functies te bouwen blijft jouw website snel en klaar voor de volgende bezoeker.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?