Recente projecten

Bewezen technieken werken samen om jouw gebruikers de beste ervaring te geven.

Er zijn een hoop verschillende manieren om jouw website of applicatie te realiseren. Door gebruik te maken van technologie├źn die zich al veelvuldig bewezen hebben, ondersteun ik je graag om ook jouw idee werkelijkheid te maken.


Recente projecten
Recente projecten

WordPress plugins

Doordachte oplossingen voor praktische problemen. Met die mentaliteit ontwikkel ik uitbreidingen voor WordPress. Er zijn eindeloze mogelijkheden beschikbaar, echter is de kwaliteit en mate van optimalisatie erg wisselend. Door de applicaties eenvoudig en voor enkele specifieke functies te bouwen blijft jouw website snel en klaar voor de volgende bezoeker.

Recente projecten

Bewustwordingscampagne Privacy

Het is makkelijker dan ooit om zelf een website op te zetten. Deze mogelijkheden zijn ontzettend waardevol maar hebben helaas ook als gevolg dat er erg veel websites bestaan die niet aan de basisnormen voldoen.

Om ervoor te zorgen dat het internet voor iedereen toegankelijk en veilig is, zoeken mijn systemen dagelijks het internet af naar websites die een bedreiging vormen voor de bezoekers. Door de eigenaren op de hoogte te stellen en indien nodig te ondersteunen met het vinden van een oplossing, draag ook ik mijn aandeel bij aan een veiliger internet.

Recente projecten

Web-app op basis van Laravel

Een klant was op zoek naar een schaalbare oplossing voor voor het aanmelden voor activiteiten. Opvallend was dat er binnen deze markt nog geen opties waren waarbij de gebruiker een eigen huisstijl kon doorvoeren. Gezamenlijk zijn we dit idee gaan uitwerken en door dit secuur vanaf de grond op te bouwen, is er een betrouwbare en vooral snelle webapplicatie ontstaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?