Recente projecten

Bewezen technieken werken samen om jouw gebruikers de beste ervaring te geven.

Er zijn een hoop verschillende manieren om jouw website of applicatie te realiseren. Door gebruik te maken van technologie├źn die zich al veelvuldig bewezen hebben, ondersteun ik je graag om ook jouw idee werkelijkheid te maken.

Livewire Alpine.js
Recente projecten

OPUS home office pods

Dit project is gebouwd op basis van Nuxt3. Dit framework genereerd statische pagina’s op basis van Vue.JS. Door middel van een Headless WordPress-installatie is de inhoud van de site eenvoudig aan te passen.

Het resultaat is een schaalbare website waarbij alleen rekenkracht vereist is tijdens op doorvoeren van aanpassingen. De website is klein genoeg om volledig in een CDN te draaien. Meer bezoekers vragen zo niet meer rekenkracht van de server.

Recente projecten
Recente projecten
Alpine.js

Academica

Academica was opzoek naar een volledig geautomatiseerde marketing-machine gebaseerd op Hubspot.

Hubspot werd al gebruikt voor o.a. email-marketing, maar leads via de website kwamen hier nog niet direct in door.

De nieuwe website draait volledig op Hubspot en is voorzien van moderne technieken zoals Alpine.JS om de pagina’s en het inschrijfproces interactief te maken. Omdat de site op Hubspot draait is er nu een naadloze integratie tussen de leads vanuit de website en de marketing-automatiseringen.

Quiztool

Quiztool is een interactieve manier om jouw aanbod aan te laten sluiten bij jouw klanten. De bezoeker wordt aan de hand van de behaalde quiz-score naar een vooraf ingestelde landingspagina gestuurd. Op deze manier vindt er dus segmentatie plaats voordat ze op jouw landingspagina komen. Jij kan vervolgens een gericht aanbod doen die aansluit bij dit specifieke segment van jouw klanten.

Voor dit project heb ik een SAAS-product ontwikkeld voor de klant waarmee gebruikers zelf een quiz kunnen aanmaken en deze eenvoudig kunnen plaatsen op een eigen site.

Voor dit systeem is er gebruik gemaakt van Laravel voor de backend en voor Vue.JS voor de embed-module.

Recente projecten
Livewire Alpine.js
Recente projecten

Bonsaihobby

Deze webshop draait op Shopify. Mijn bijdrage aan dit project lagen op het gebied van laadsnelheid, zoekmachineoptimalisatie en het implementeren van een filtersysteem.

Shopify thema’s zijn vaak veelzijdig opgebouwd. Dit maakt het erg makkelijk om hetzelfde ontwerp voor verschillende websites in te zetten, maar het heeft ook een nadeel. Sommige sites zullen niet alle functies benutten.

Om ervoor te zorgen dat de ongebruikte functies niet voor een vertraging van de site gaan zorgen, zijn deze volledig uitgeschakeld om zo de prestaties van de site te verbeteren.

Recente projecten

WordPress plugins

Doordachte oplossingen voor praktische problemen. Met die mentaliteit ontwikkel ik uitbreidingen voor WordPress. Er zijn eindeloze mogelijkheden beschikbaar, echter is de kwaliteit en mate van optimalisatie erg wisselend. Door de applicaties eenvoudig en voor enkele specifieke functies te bouwen blijft jouw website snel en klaar voor de volgende bezoeker.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?