Gemaakt om te groeien

Gewapend met data en techniek, staat jouw doel centraal.

Websites en andere cloud-oplossingen zijn maatwerk, ieders wensen zijn anders. Om ervoor te zorgen dat wij samen gestructureerd jouw doel kunnen bereiken, help ik je graag vanaf de eerste stap; het vaststellen van jouw doel.

Door doelen meetbaar te maken en deze periodiek te evalueren werken wij samen aan jouw succes. Voor iedere samenwerking betekent dit natuurlijk iets anders. Overeenkomstig is de aandacht en de betrokkenheid. Heb je minder behoefte aan deze manier van werken? Geef het gerust aan zodat wij samen op zoek kunnen naar een manier die voor jou werkt!

Gemaakt om te groeien

Website development

Een website moet bezoekers aanspreken en stabiel functioneren. Het is misschien wel hét middel waarmee jij jouw dienst aan de buitenwereld kan presenteren. Het ontwikkelen van een website is bijna nooit een lineair proces. Jouw online aanwezigheid kan met de dag veranderen en hier schaal ik graag in mee. Door praktische oplossingen te ontwikkelen, behoud jij de mogelijkheid om je website flexibel in te zetten.

Of het nu gaat om een nieuwe website of het doorontwikkelen van een bestaand project, ik kom graag met je in contact om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Efficiënt en effectief

Technische oplossingen voor praktische problemen

Van kleine modules tot complete websites

Breng uw diensten samen met API-integraties op maat

Applicatieontwikkeling

Past jouw wens niet helemaal in kant-en-klare oplossingen en ben je op zoek naar software op maat? Of je nu geïnteresseerd bent in het benutten van de bereikbaarheid van de cloud of de eenvoud van een lokale applicatie, ik voorzie je graag van passend advies en waar mogelijk een oplossing op maat.

Gebruiksgemak centraal

Van idee naar realiteit

Mogelijkheden voor zowel cloud als lokaal

Webhosting

Webhosting, jouw ruimte op het internet. Of je nu zoekt naar uitgebreide opslag om jouw eigen mailserver op te draaien of een specifieke applicatie met hoge eisen, hier kan je de oplossing die bij jou past vinden.

De webhosting is grotendeels ingedeeld in pakketten. Mochten jouw wensen niet binnen één van de standaard pakketten vallen dan lever ik natuurlijk graag een oplossing op maat.

Eigen beheer-omgeving

Flexibel en naar eigen wens in te richten

Backups die niet van jouw opslag af gaan

Persoonlijke ondersteuning bij vragen

Beveiliging / Incident Response

We kunnen niet meer om techniek heen en hoe groter de afhankelijkheid, hoe groter de gevolgen van eventueel misbruik. De verhalen over gestolen persoonsgegevens en bedrijven die getroffen worden door randsomeware zijn bijna wekelijks in het nieuws. Door systemen in te richten met de beveiliging centraal, verklein je de kans om slachtoffer te worden van cybercriminaliteit.

Tegenwoordig is alleen beveiligen niet meer genoeg en is het van belang om constant een vinger aan de pols te houden. Op deze manier kan er snel en efficiënt ingegrepen worden als er abnormaliteiten optreden. Naast het beveiligen en het monitoren is het natuurlijk ook van belang om een effectief plan te hebben voor het herstel na een incident.

Regelmatige beveiliging audits

Monitoring op basis van patroonherkenning en machine-learning

Efficiënt incident-response plan

Mogelijkheid tot 24/7 incident-response bereikbaarheid

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?