Hosting

Hosting

Duurzaam en efficiënt

Door uitsluitend gebruik te maken van datacentra met groene stroom en efficiënte hardware, is jouw website zorgeloos bereikbaar.

Of je nu van plan bent om je eigen site te gaan bouwen, of om een grote bestaande site te migreren naar mijn diensten, je bent van harte welkom! Ook hosting is maatwerk en ik kijk dan ook graag wat ik voor je kan betekenen. De mogelijkheden zijn eindeloos maar om je toch een beeld te geven kan je op deze pagina informatie vinden die van toepassing is op alle hostingpakketten.

Zeer geschikt voor WordPress

WordPress is niet meer weg te denken op het web. Waar dit content-management-system ooit begon als platform voor bloggers, is het inmiddels uitgegroeid tot een volwassen systeem dat eindeloze mogelijkheden biedt. Met WordPress is het eenvoudig om de inhoud van je website bij te houden en functies kunnen vaak door middel van uitbreidingen snel toegevoegd worden. Voor veel mensen is dit een geweldige oplossing.

Hosting

Hoge standaard voor webhosting

Meer rekenkracht vertaalt zich vaak ook direct naar meer snelheid, door de pakketten weloverwogen samen te stellen, is er een gunstig pakket voor ieder budget beschikbaar.

Ben je bijvoorbeeld van plan om een CMS met een database te gebruiken zoals WordPress? Dan is een Redis-cache zeker geen overbodige luxe. Dit systeem versnelt je database en zo ook jouw website aanzienlijk. En het mooiste is dat deze optie standaard vanaf het kleinste pakket meegeleverd wordt.

Geautomatiseerde offsite-backups

Redis-cache standaard vanaf het kleinste pakket

Gratis SSL-Certificaten

Exclusief gebruik van SSD’s voor de opslag van jouw website

Laat jouw business opvallen

Webhosting voor jouw onderneming

Zoek jij een pakket die mee kan groeien met jouw ondernemen en staat daarbij de betrouwbaarheid en bereikbaarheid centraal? Bekijk dan onze business-pakketten. Deze zijn met zorg samengesteld om jou van een stabiele basis te voorzien.

Budget Webhosting

Er zijn veel verschillende redenen waarom jij webhosting nodig kan hebben. Misschien ben jij wel net begonnen met je eigen bedrijf, of zoek je een betaalbare en duurzame oplossing voor de site van jouw vereniging of persoonlijk project. De budget-pakketten zijn een mooi startpunt voor jouw online aanwezigheid.

Hosting
Hosting

Email hosting

Voor veel bedrijven staat de mailbox centraal in het generen en het afhandelen van leads. Een betrouwbare en snelle email-hosting kan daarbij het verschil maken.

Hosting op maat

Ben jij niet op zoek naar één knap ingestelde server maar juist maatwerk waarbij meerdere servers samenwerken om jouw bezoekers de gewenste dienst te leveren? Ik denk graag met je mee!

Hosting

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?