Advanced Settings

Er zijn een hoop aspecten die effect hebben op de snelheid van een WordPress-site. De Advanced Settings plugin geeft een overzichtelijke weergave van instellingen die normaal niet direct inzichtelijk zijn. Daarnaast heeft deze plugin enkele basis-functies ingebouwd zodat jij uiteindelijk minder plugins hoeft te gebruiken. Deze plugin is exclusief toegankelijk voor klanten die webhosting afnemen.

Naast de optimalisaties, geeft deze plugin ook extra functies. Enkele van deze functies zijn:

  • Contactformulieren
  • Afbeelding-optimalisaties
  • Mails versturen met SMTP
  • Klantenservice integratie

Contactformulieren

Bijna iedere website gebruikt één of meerdere contactformulieren. Nadat deze module geactiveerd is, is het mogelijk om middels een shortcode formulieren te plaatsen. Daarnaast zijn er zogenaamde “hooks” en “filters” beschikbaar om de eigenschappen van het formulier aan te passen. Er is een uitgebreide validatie die plaatsvindt zodra iemand het formulier instuurt. Door deze module zo klein mogelijk te houden, laadt de bezoeker alleen de essentiële codes. Dit zorgt ervoor dat dit formulier jouw website niet vertraagt.

Afbeelding-optimalisaties

Het maakt niet uit hoe snel jouw verbinding is, afbeeldingen zijn vaak een vertragende factor als het gaat om de snelheid van jouw website. Door een integratie op maat te maken met de reSmush.it API, optimaliseert deze module dagelijks de afbeeldingen op jouw website. Dit is eenvoudig in te stellen en dit blijft op de achtergrond actief. Zo kan jij de ideale foto uitzoeken en uploaden en regelen wij de rest.

Mails versturen met SMTP

WordPress heeft de mogelijkheid om mails te versturen, het nadeel van deze ingebouwde optie is dat deze berichten vaak als spam gemarkeerd worden. Deze module vervangt de standaard methode waarmee mails verstuurd worden met SMTP. Bij dit protocol is het mogelijk om aan te geven dat jouw website namens jouw domein emails mag versturen. Door deze relatief eenvoudige aanpassing, komen jouw geautomatiseerde mails veel vaker aan.

Klantenservice integratie

Het kan wel eens voorkomen dat je er toch niet helemaal uitkomt bij het doorvoeren van een aanpassing op jouw website. Nadat deze plugin is geactiveerd, wordt er een knop in de admin-omgeving geplaatst waarmee jij eenvoudig en snel ondersteuning kunt aanvragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?